Korteste vei mellom deg og produsent siden 1992

AGRO TRADERS AS ble etablert i 1992. Selskapet er bygget opp med import av produktene fra Hakki Pilke fabrikken i Hapajërvi i Finland. Agro Traders og Hakki Pilke hadde en forretningside om å gjøre veien fra fabrikk til sluttkunde så kort, raskt og effektivt som mulig. Samarbeidet ble en suksess fra første dag og har gitt store markedsandeler for Hakki Pilke i det norske markedet.

Sentral importør av unike maskiner til ulike markeder

Fra 2022 er Agro Traders AS importør av produktene til Dipperfox produktene fra Estland. De er kjent for sin unike stubbfres til gravemaskiner. Agro Traders AS ønsker å være en sentral importør av unike maskiner til forskjellige markeder og selger produkter via våre etablerte forhandlere rundt i Norge.

Vedmaskiner med teknikk, kraft og eleganse

HAKKI PILKE vedmaskiner har blitt et begrep ute i markedet, både med hensyn til kvalitet, løsninger og pris. Det er levert ca 8000 maskiner i forskjellige modeller opp gjennom årene. Salgssuksesser som Hakki Pilke 1X og 2X modeller har gjort Hakki Pilke til allemannseie for treproduksjon. Dagens Hakki Pilke modeller utmerker seg med gode tekniske løsninger som gir både maksimal effektivitet, enkelt vedlikehold, lave driftskostnader og et lekkert design.

Detaljer som vil overraske

Palax-maskiner er for ekte arbeidsfolk, som setter pris på lojalitet, styrke og brukervennlighet. Alle kan finne en ideell følgesvenn fra vårt brede utvalg av produkter.