Korteste vei mellom deg og produsent siden 1992

AGRO TRADERS AS ble etablert i 1992. Selskapet er bygget opp med import av produktene fra Hakki Pilke fabrikken i Hapajërvi i Finland. Agro Traders og Hakki Pilke hadde en forretningside om å gjøre veien fra fabrikk til sluttkunde så kort, raskt og effektivt som mulig. Samarbeidet ble en suksess fra første dag og har gitt store markedsandeler for Hakki Pilke i det norske markedet.

Detaljer som vil overraske

Etter A-K Maskiners konkurs i juni 2022 så tok vi over Palax agenturet. Agro Traders AS er veldig fornøyd med å kunne tilby Palax maskiner via vårt forhandlernettverk fra Alta i nord til Lindesnes i sør. Som de eneste leverandør kan Palax kan tilby både sagblad og sagkjede maskiner til norske ved produsenter.

Vedmaskiner med teknikk, kraft og eleganse

HAKKI PILKE vedmaskiner har blitt et begrep ute i markedet, både med hensyn til kvalitet, løsninger og pris. Det er levert ca 8000 maskiner i forskjellige modeller opp gjennom årene. Salgssuksesser som Hakki Pilke 1X og 2X modeller har gjort Hakki Pilke til allemannseie for treproduksjon. Dagens Hakki Pilke modeller utmerker seg med gode tekniske løsninger som gir både maksimal effektivitet, enkelt vedlikehold, lave driftskostnader og et lekkert design.

Kraftige og sterke maskiner

Fra våren 2022 har Agro Traders AS hatt distribusjon og salg av Snowek feiemaskiner og snøploger. Snowek har kvalitetsmaskiner som er produsert og utviklet i Finland. Det er kraftige og sterke maskiner som er beregnet for proffe brukere. Vi selger Snowek via lokale private traktorforhandlere som alltid kan tilby en Snowek maskin til deg.

Sentral importør av unike maskiner til ulike markeder

Fra 2022 er Agro Traders AS importør av produktene til Dipperfox produktene fra Estland. De er kjent for sin unike stubbfres til gravemaskiner. Agro Traders AS ønsker å være en sentral importør av unike maskiner til forskjellige markeder og selger produkter via våre etablerte forhandlere rundt i Norge.